VETËM PËR ZONJA DHE ZONJUSHA / NGA ORA 13:00 / PA REZERVIME / Eintritt: CHF 35.-

NGA ORA 13.00 PA REZERVIME ( VENDET JAN TE LIRA KUSH VJEN MA HERET I NXEN )